Uutisia: Sorela Oy rakennuttaa HAWOn omakotitaloja Naantaliin

HAWO ja turkulainen rakennuttaja Sorela Oy ovat solmineet esisopimuksen viiden omakotitalon kokonaisuudesta Naantalin Luonnonmaalle. Nousevalle, hyvälle sijainnille vuoden 2022 asuntomessualueen läheisyydestä rakentuva kokonaisuus koostuu HAWOn uusista kolmioista ja neliöistä! Modernit Limingan tehtaalla valmistettavat omakotitalot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa!

hawo_oma88_okt_ulko2
Havainnekuva kahdesta HAWO Oma 88 -omakotitaloneliöstä.

HAWO ja Sorela Oy ovat sopineet esisopimuksen viiden omakotitalon kohteesta Naantalin Luonnonmaalle Kaivolaan. Luonnonmaa on vuoden 2022 Asuntomessustatuksensa ansiosta rauhallinen, mutta nouseva asuinalue kattavien peruspalveluiden läheisyydessä. Nyt tälle kauniille Turun saaristossa sijaitsevalle pientalovaltaiselle asuinalueelle saadaan myös uusia, tehokkaita ja edullisia kolmion ja neliön kokoisia asuntoja trendikkään kompaktiin omakotiasumiseen. Noin 1900 m² tontille rakentuva kohde koostuu kolmesta HAWO Oma 88 -mallin neliöstä sekä kahdesta HAWO Oma 65 -mallin kolmiosta.

 

Luonnonläheinen ja rauhallinen Kaivola sijaitsee vain 3 km:n päässä Naantalin Vanhastakaupungista ja sen palveluista. Lähimmät koulut ja päiväkodit ovat myös 3 km:n säteellä. Asuntomessualue sijaitsee alle 5 km päässä ja kotinurkilla niin ikään 3 km:n päässä sijaitsee myös presidentin loma-asunto Kultarannan arvostettu alue. 

Sorela Oy on asumiseen erikoistunut perheyritys, joka rakennuttaa pääosin Turun seudulla laadukkaita, mutta kohtuuhintaisia ja toimivia koteja niin yksin eläville kuin perheillekin. Sorelan toiminnan olennaisena osana kuuluu ajatus rakennuttaa asuntoja nouseville ja ainutlaatuisille alueille, jolloin koti on myös hyvä sijoitus.
Lisätiedot kohteen asunnoista ja alueesta:

Neliö, Veitikonkuja 5, Luonnonmaa, Naantali

Kolmio, Veitikonkuja 5, Luonnonmaa, Naantali

 

Kolmiot ja neliöt omakotitalojen rakennuttamiseen talomallistostamme: HAWO Oma