HAWO Kokemuksia

HAWO referenssit, asiakastarinat, uutiset ja muut blogitekstit ainutlaatuisesta konseptistamme sekä erilaisista asumisen ratkaisuistamme!

Uutisia: Koskisydämeen 8 Koski-Sviittiä HAWOlta

HAWO ja Pohjois-Savon Tervossa upeissa koskimaisemissa laadukasta matkailutoimintaa kehittävä Koskisydän Oy ovat solmineet kaupat kahdeksan premium-tasoisen loma-asunnon toimituksesta osana isompaa myöhemmin viimeisteltävää majoituskokonaisuutta. Ensimmäiset loma-asunnot toimitetaan ja asennetaan elokuun 2023 aikana Koskisydämen uuteen ympärivuotiseen hotelli- ja luontokohteeseen.

Lue koko juttu

Uutisia: Sorelalta Hawo-huviloita upeisiin Äkäslompolon maisemiin

HAWO ja Sorela Oy ovat tehneet esisopimuksen kahdeksan lomahuvilan kokonaisuudesta huippusijainnille Äkäslompoloon. Upeisiin maisemiin parin kilometrin päähän Yllästunturista rakentuva huvilakokonaisuus koostuu HAWOn premium-tasoisista parvellisista Loma 65 Loft -loma-asunnoista! Ylläsmajantien modernit huvilat ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Lue koko juttu

Uutisia: Sorela Oy rakennuttaa HAWOn omakotitaloja Naantaliin

HAWO ja turkulainen rakennuttaja Sorela Oy ovat solmineet esisopimuksen viiden omakotitalon kokonaisuudesta Naantalin Luonnonmaalle. Nousevalle, hyvälle sijainnille vuoden 2022 asuntomessualueen läheisyydestä rakentuva kokonaisuus koostuu HAWOn uusista kolmioista ja neliöistä! Modernit Limingan tehtaalla valmistettavat omakotitalot ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa!

Lue koko juttu

Uutisia: Himoskuution huvilat 7-10 toimitukseen vapuksi

HAWO ja tamperelainen Himoskuutio Oy ovat solmineet kaupat 4 uuden loma-asunnon toimituksesta Himoksen Lehtelään. Jo neljäs yhteinen hanke viimeisen vuoden sisällä toteutetaan keväällä 2023. Uusi tilaus solmittiin vain kolmessa viikossa Himoskuutioiden 5 ja 6 toimituksen jälkeen.

Lue koko juttu

Referenssi: Himoskuution huvilat – nopeus ja laatu johti nopeasti lisätilauksiin

Himoksen Lehtelässä sijaitseville Himoskuution tonteille on valmistunut kolmessa erässä 2+2+2 loma-asuntoa eli yhteensä 36 majoituspaikkaa. Vuosi sitten tontit olivat hiihtolomien aikaan täysin tyhjillään ja tilaus ensimmäisistä mökeistä tehtiin helmikuun lopussa. Himoskuution osaomistaja Kimmo Saarinen kertoo, miksi HAWO valikoitui talotoimittajaksi Keski-Suomen suurimman matkailukeskuksen kasvavalle loma-asuntoalueelle.

Lue koko juttu

Uutisia: Hawoja Lapin luontoon Inarin Rahajärvelle

HAWO ja sveitsiläinen matkailuyritys Norlight ovat solmineet uusien loma-asuntojen toimituksesta Inariin Rahajärven rannalle. Uusien Hawojen myötä Norlight Cottages 3-kertaistaa majoituskapasiteettinsa Lapin erämaan taiasta nautiskelemaan saapuville turisteille.

Lue koko juttu

Referenssi: Nellim Wilderness, Arctic Lake Villas

Wilderness Hotelsilla on hotelli- ja mökkimajoitusta viidessä erilaisessa ja toinen toistaan upeammassa lomakohteessa Inarin kunnan alueella. Lapin erämaan taikaa pääsee kokemaan nyt myös HAWOn syksyllä toimittamissa ”Arctic Lake Villoissa” Nellimin kylässä – arktisen Inarijärven rannalla.

Lue koko juttu
Havainnekuva HAWOn Loma 35 Loft -mallin loma-asunnosta.

HAWOja saaristolaiskylään

Uutisia: Hawoja saaristolaiskylään Kustavin Lootholman matkailualueen saaristolaiskylän viimeinen vaihe rakennetaan talvella 2022–2023. Alueelle rakennetaan nyt 11 uutta vapaa-ajan rakennusta kokous- ja

Lue koko juttu

HAWO kohdekartta

Laadukkaita HAWOn asuntoja on toimitettu viime vuosina runsaasti ympäri Suomea.

Katso kohdekartasta, missä Sinua lähimmät Hawot sijaitsevat! Joistakin kohteista löydät myös linkin sopivaan Kokemuksia-juttuun!