Uutisia: HAWO palkittu Pohjois-Suomen parhaana kasvuyhtiönä 2023

Kauppalehti palkitsi HAWOn Pohjois-Suomen parhaana kasvuyhtiönä. Palkitseminen tapahtui Helsingin Alma-talossa järjestetyssä Kauppalehti Kasvuntekijät 2023 -tapahtumassa.

hawo-kasvuntekijat-risto-timo-jouni-kuva-kauppalehti-petteri-paalasmaa
HAWO on vuoden paras kasvuyhtiö Pohjois-Suomessa. Tunnustusta vastaanottamassa Helsingissä oli HAWOlta (tehtaanjohtaja) Risto Ervasti, (toimitusjohtaja) Timo Hintsala, (kasvujohtaja) Jouni Pitkänen sekä (hallituksen jäsenet, ei kuvassa) Jaakko Tahkola ja Jussi Paaso.

HAWO palkittiin 7.6.2023  järjestetyssä Kauppalehti Kasvuntekijät -tapahtumassa Pohjois-Suomen parhaana kasvuyhtiönä. Tunnustuksen taustalla on HAWOn voimakas ja johdonmukainen liikevaihdon kasvu. Vuonna 2023 liikevaihtoennuste on jälleen kasvava, 11 miljoonaa euroa. Toteutuva kasvu ja saatu tunnustus sopivat HAWOn tavoitteeseen olla kiinnostavin matkailu- ja asuntorakentamisen toimija Suomessa.

HAWO haluaa lämpimästi kiittää asiakkaitaan yhteistyöstä ja luottamuksesta. Kasvun tukena ovat sekä uudet asiakkaat että kumppanuuksiksi muodostuneet asiakkuudet useiden tilausten ja yhteisten hankkeiden myötä. Iso kiitos kuuluu myös talon sisälle osaavalle henkilöstölle sekä yhteistyökumppaneillemme, jotka mahdollistavat ratkaisujemme ja yhtiömme jatkuvan kehittämisen ja kehittymisen. Keskeiset kasvun eväät HAWOlla ovat kolme innovaatiota: patentoitu teräsperustus, valmiiden talojen teollinen valmistustapa sekä jakelun innovaatio aktiivisen myynnin ja kasvuhakkeroinnin keinoin.


Kauppalehden uutinen: Uusi talo käyttövalmiiksi parissa tunnissa – Pohjois-Suomen kovin kasvaja mullisti talovalmistuksen työtavat