Uutisia: Himoskuution huvilat 7-10 toimitukseen vapuksi

HAWO ja tamperelainen Himoskuutio Oy ovat solmineet kaupat 4 uuden loma-asunnon toimituksesta Himoksen Lehtelään keväällä 2023. Uusi tilaus solmittiin vain kolme viikkoa Himoskuutioiden 5 ja 6 toimituksen jälkeen.

himoskuutio-alue-drone-3
Uudet Himoskuution huvilat tulevat hyvälle tontille Lehtelänkujan nousevaan rinteeseen nykyisten loma-asuntojen tapaan.

HAWO ja tamperelainen Himoskuutio Oy ovat päässeet sopimukseen neljän uuden loma-asunnon toimituksesta Himokselle. Kyseessä on jo neljäs loma-asuntotilaus Himoskuution Lehtelän tonteille viimeisen vuoden sisällä. Aiempien 2+2+2 loma-asuntotoimitusten jatkoksi toimitetaan tällä kertaa neljä parvellista Oma 65 Loftia, mikä nostaa HAWOn toimittamien Himoskuutioiden määrän komeasti kymmeneen.

 

Aiemmat kahden mökin toimitukset kohteeseen on tehty toukokuussa 2022, syyskuussa 2022 ja helmikuussa 2023 ja uudet neljä mökkiä toimitetaan HAWOn Limingan tehtaalta Jämsään jo huhtikuun lopussa 2023.

 

Himoksen matkailun kesäsesonki polkaistaan toden teolla käyntiin juhannuksena järjestettävällä Himos Festivalilla. Uusien huviloiden on tarkoitus olla vuokrattavissa kuitenkin jo ennen juhannusta, heti kesäkauden alusta alkaen.

 

Seuraa Himoskuution viestintää somessa Himoskuutio huvilat

 

Lue myös HAWO x Himoskuution referenssijuttu huviloista 1-6 Referenssi: Himoskuution huvilat 1-6 – Laatu ja helppous johti nopeasti lisätilauksiin

 

Himoskuutiot 7-10 talomalli: HAWO Oma 65 Loft