Uutisia: Hawoja Lapin luontoon Inarin Rahajärvelle

HAWO ja sveitsiläinen matkailuyritys Norlight ovat sopineet uusien loma-asuntojen toimituksesta Inariin Rahajärven rannalle. Uusien Hawojen myötä Norlight Cottages kolminkertaistaa majoituskapasiteettinsa Lapin erämaan taiasta nautiskelemaan saapuville turisteille.

oma50loftx2
Tulevat lomamökit Rahajärven rantatontille ovat jo nimetty "Tähdeksi" ja "Auringoksi".
HAWO ja Suomessa toimiva sveitsiläinen Norlight GmbH solmivat kaupat kahden premium-tasoisen Loma 55 Loft -loma-asunnon toimituksesta. Norlight Cottagesin lomakohde Rahajärven rannalla sijaitsee koskemattoman luonnon ympäröimällä alueella Inarin kunnassa. Sijainti on lähellä Ivalon kylää ja lentokenttää sekä lukuisia Lapin luontokohteita, kuten Lemmenjoen ja UKK:n kansallispuistoja.
 

Norlight GmbH:n yrittäjät Patrick ja Nyima Albrecht ovat muuttaneet Sveitsistä Lappiin yrittäjiksi rakastuttuaan lomaillessaan Ivalon ja Inarin seudun karun kauniiseen luontoon ja elämäntyyliin kaukana kiireestä. Kohteen asiakkailla on mahdollisuus kokea unohtumattomia hetkiä upean tunturiluonnon keskellä sekä kokeilemaan lukuisia luontoaktiviteetteja majoittuessaan moderneissa ”Tuli”, ”Tähti” ja ”Aurinko” -lomamökeissä Rahajärvellä.

 

 

Norlight GmbH:n yrittäjät Patrick ja Nyima Albrecht muuttivat Sveitsistä Lappiin ja alkoivat yrittäjiksi. He rakastuivat Ivalon ja Inarin seudun karun kauniiseen luontoon ja kiireettömään elämäntyyliin lomaillessaan siellä. Nyt matkailukohteen asiakkailla on mahdollisuus kokea unohtumattomia hetkiä upean tunturiluonnon keskellä sekä kokeilla lukuisia luontoaktiviteetteja majoittuessaan moderneissa Tuli-, Tähti- ja Aurinko-lomamökeissä Rahajärvellä.

 

 

Norlight Cottagesin asiakaskohderyhmä koostuu pääosin eurooppalaisista turisteista. HAWOn modernit ja laadukkaat loma-asunnot toimitetaan Ivalon Rahajärvelle kesä-heinäkuussa 2023.

Kuvakaappaus Norlight Cottagesin kotisivuilta.