Uutisia: Sorelalta Hawo-huviloita upeisiin Äkäslompolon maisemiin

HAWO ja Sorela Oy ovat tehneet esisopimuksen kahdeksan lomahuvilan kokonaisuudesta huippusijainnille Äkäslompoloon. Upeisiin maisemiin parin kilometrin päähän Yllästunturista rakentuva huvilakokonaisuus koostuu HAWOn premium-tasoisista parvellisista Loma 65 Loft -loma-asunnoista! Ylläsmajantien modernit huvilat ovat nyt ennakkomarkkinoinnissa!

sorela-yllas-akaslompolo-ilmakuva-1 (1)
Ilmakuva tulevasta Ylläsmajantien huvilakohteesta. Taustalla Yllästunturin rinnekeskus.

HAWO ja turkulainen rakennuttaja Sorela Oy ovat solmineet esisopimuksen ennakkomarkkinointiin tulleesta kahdeksan asunnon huvilakohteesta Ylläsmajantielle Äkäslompoloon, Kolarin kuntaan. 

 

Huvilakohde (Ylläsmajantie 16) sijaitsee linnuntietä vain runsaan 2 km päässä Ylläksen suositusta loma- ja laskettelukeskuksesta, joten Ylläksen elämä on sopivan etäällä, mutta mukavan saavutettavissa omalta loma-asunnolta. Äkäslompolon palveluiltaan kattava mutta rauhallinen kylä puolestaan on kohteesta vain puolen kilometrin päässä.

 

Ylläsmajantien Hawo-huvilat on suunniteltu tuomaan yksityisyyttä, luksusta ja luonnonläheisyyttä kauniisiin kolarilaisiin Lapin maisemiin. Sijainti tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia ulkoiluun ja luonnosta nauttimiseen. Vaellusreittejä, hiihtolatuja ja kalastuspaikkoja löytyy aivan huvilan lähimaastosta.

 

ENNAKKOMARKKINOINNISSA olevat huvilat tarjoavat moderneja mukavuuksia karun kauneuden keskelle lomien ja viikonloppujen viettoon. Laadukkaat kalusteet, mukavat makuuhuoneet ja kodikas, avara oleskelutila takaavat kotoisan tunnelman myös mökillä. Lomahuvilat koostuvat HAWOn tyylikkäistä Loma 65 Lofteista, joissa on kaksi makuuhuonetta, nukkumaparvi, avara olohuone-ruokailutila-keittiö, kylpyhuone, sauna ja kätevä eteinen.

 

Uudella lasipäätyseinällä varustettuihin huviloihin on ennakkomarkkinointivaiheessa mahdollisuus saada lisävarusteena suurempi parvi, takka, ulkoporeallas ja pihavarasto! Kohde toteutetaan heti varausasteen täytyttyä!LISÄTIEDOT KOHTEESTA: Ylläsmajantie 16, Äkäslompolo, Kolari