Uutisia: Kuortaneen Urheiluopistolle uusia majoitustiloja HAWOlta

HAWO ja Kuortaneen Urheiluopisto ovat solmineet kaupat 10 loma-asunnon toimituksesta Suomen Olympiakomitean ja kansainvälisten urheilijoiden käyttämään harjoittelukeskukseen. Modernit, parvelliset lomamökit toimitetaan ja otetaan käyttöön Kuortanejärven upeisiin maisemiin ennen juhannusta.

hawo-oma-38-loft-tupakeittio-alkovi (1)
HAWO Loma 38 Loftissa on makuualkovin yläpuolella myös nukkumaparvi. Tilavassa tupakeittiössä on puolestaan isot ikkunat hyville maisemille.

HAWO ja Etelä-Pohjanmaalla sijaitseva Kuortaneen Urheiluopisto ovat sopineet kymmenen Loma 38 Loft -lomamökin toimituksesta opiston alueelle. Loma-asuntojen toimitus ja käyttöönotto tapahtuu jo ennen juhannusta 2023, joten uudet lomamökit ovat käytettävissä keskikesällä Kuortaneella aikaa viettäville urheilijoille ja muille vapaa-ajan keskuksen asiakkaille.

 

Kuortaneen Urheiluopiston kohteessa on Suomen Olympiakomiteankin harjoituspaikkana ja kansainvälisenä valmennuskeskuksena toimiva monipuolinen liikunnan, huippu-urheilun, hyvinvoinnin, koulutuksen ja vapaa-ajan keskus. Uudet parvelliset HAWOn loma-asunnot tarjoavat puolestaan huippupuitteet mm. huippu-urheilijoiden tarvitsemaan lepoon, palautumiseen ja rauhalliseen majoitukseen kauniin Kuortanejärven järvimaiseman äärellä.

Lisätiedot kohteesta: Kuortaneen Urheiluopisto

Lisätiedot tulevista majoitustiloista: HAWO Loma 38 Loft

Loma 38 Loft -havainnekuva