Uutisia: Koskisydämeen 8 Koski-Sviittiä HAWOlta!

HAWO ja Koskisydän Oy ovat sopineet 8 uuden loma-asunnon toimituksesta Tervon Äyskoskelle Hotel & Nature Resort Koskisydämeen. Kahdeksan premium-tason maisemasviittiä kuuluvat uusien ”Koski-Sviittien” isomman kokonaisuuden ensimmäiseen, kesällä 2023 toteutettavaan vaiheeseen. Ensimmäiset sviitit toimitetaan Äyskosken äärelle elokuun 2023 aikana.

kuvakaappaus kotisivuilta: koskisydan.com

HAWO ja Pohjois-Savon Tervossa upeissa koskimaisemissa laadukasta matkailutoimintaa kehittävä Koskisydän Oy ovat solmineet kaupat kahdeksan premium-tasoisen loma-asunnon toimituksesta osana isompaa tulevaa majoituskokonaisuutta. Ensimmäiset uudet maisemasviitit toimitetaan ja asennetaan elokuun 2023 aikana Koskisydämen uuteen ympärivuotiseen hotelli- ja luontokohteeseen.

 

Ensimmäiset loma-asunnot eli Koski-Sviitit ovat valmistuneet HAWOn tehtaalla kevään 2023 aikana ja toimitus oli sovittu kesälle. Tervon pohjoispuolella kohisevan Äyskosken rannan majoituskohteen ensimmäiseen vaiheeseen kuuluu 8 sviittiä ja asennus toteutetaan joustavasti kahdessa erässä elokuun aikana viikoilla 32 ja 34. Myös isompi maisemasviittien kokonaisuus on suunnitelmissa toteuttaa myöhemmässä vaiheessa.

 

Koskisydän on ”ympärivuotinen kohde, joka tarjoaa luontokokemuksia, aktiviteetteja ja rauhaa uniikilla tavallaan historiallisesti merkittävässä ympäristössä.” Osana majoitus- ja palvelutoiminnan elämystä toimivat laadukkaat, saunalliset ja yksityiset maisemasviitit kosken rannassa. Uudet sviitit ovat varattavissa elokuun lopusta alkaen! 

Tutustu Koskisydämeen: Hotel & Nature Resort Koskisydän

Laadukkaat loma-asunnot ja maisemasviitit majoitustoimintaan: HAWO Loma