Referenssi: MUSTA SUSI VILLAS, pieni lomakylä Iso-Syötteellä

Sijoittajavetoinen neljän asunnon lomakylä Iso-Syötteen Sudenpolulla vietiin hankkeena hienosti läpi syksyn aikana ja toimitettiin Syötetunturille keskellä talvea jouluviikolla. Valmiiden talojen toimitus Limingan tehtaaltamme Syötteelle sekä pitkän pakkaspäivän aikana tehty asennustyö mahdollistikin innokkaimmille uusille omistajille muuttokuorman kanssa jo joululoman viettoa uudessa mökissä. Alkuvuodesta vapaaseen lomavuokraukseen tulleet laadukkaat Musta Susi Villat on otettu todella hyvin vastaan ja sekä omistajien että majoittuvien asiakkaiden kokemus mökeistä ovat olleet kokonaisuudessaan huippuluokkaa. 

Musta Susi Villas koostuu neljästä HAWO Oma 50 Loft parvellisesta kaksiosta. Mökit muodostavat Suomen eteläisimmän tunturin rinteeseen modernin ja kutsuvan lomakyläkokonaisuuden.

Musta Susi Villas - parvelliset loma-asunnot tunturin luonnon syleilyssä

Villa Aikku / Villa Bruno / Villa Alaska / Villa Dakota

Alkuvuodesta 2022 täyteen loistoonsa valmistunut tasokas neljän mökin lomakylä sijaitsee lähellä Iso-Syötteen huippua upeissa maisemissa ja kauniin luonnon keskellä: Villojen ikkunoista avautuvat näkymät tykkylumiseen tunturimaisemaan ja Pikku-Syötteen rinteisiin. Mökkien sijoittelun ansiosta aamuauringosta voi nauttia oman tuvan nojatuolista tai terassilta käsin ympäri vuoden. Suojaa ja rauhaa lomakylän mökeille tuo maisemiakin korostava sijainti pienen mäen päällä.

 

Reilun kilometrin päässä ovat Iso-Syötteen laskettelu- ja Bike Park-rinteet ja rinnekeskuksen palvelut. Lähiympäristössä sijaitsevat marjastusmaat sekä upea tunturiluonto. Syötteen huolletut hiihtoladut ja talvireitit sekä kelkkareitit ja pyöräreitit kulkevat lomakylän vierestä ja lähistöllä kulkee myös valaistu jalankulkutie tunturin laelta alas aina Luontokeskukselle saakka.

kuvakaappaus mökkien pihapiiristä lomakylän kotisivulta mustasusivillas.fi

Asiakkailla hyvä majoittumisen kokemus

Musta Susi Villoissa majoittuneiden asiakkaiden palautteissa ja kokemuksessa kaikuvat sekä viihtyisä, moderni majoitus mukavuuksineen että mökeistä avautuva Iso-Syötteen luontonäkymä. Mökkejä on pidetty poikkeuksetta viihtyisinä ja muutenkin hienoina. Mökit ovat kompakteja, mutta ovat myös yllättäneet tilavuudellaan ja valoisuudellaan sekä varustelullaan, kuten esimerkiksi kohteeseen kuuluvalla ulkoporealtaalla. Puskaradio ja mökkien kuvastoon sopivat kokemukset lupailevat hyviä käyttöasteita ja tyytyväisiä käyttäjiä jatkossakin.

Villa Aikku: "Ollut loistava sijoitus"

Villa Aikun omistaja Jonna kuvailee vuokrakäytössä olevaa mökkiään pitkälti samaan tyyliin muiden majoittujien kanssa: ”Olen tykännyt tosi paljon, mökkihän on tosi ihana.”

”On ihanat isot ikkunat. Niiden edessä nojatuolissa voisi istua vaikka koko päivän, kun luonto tulee niin lähelle.” Hän nostaa esille myös, että kompaktiksi tilaksi mökki on todellakin avaran tuntuinen. Parvi tuo tupaan mukavasti korkeutta ja vaikuttavuutta. Itse nukkumaparvi tuntuu olevan myös oikein tykätty varsinkin perheen nuorimmaisten joukossa.

Hankkeen toteuttamisesta Jonna kommentoi, että kokonaisuutena se oli tosi helppoa. Ennakkomarkkinointi tuli sosiaalisessa mediassa vastaan ja muutaman kuukauden päästä sijoituspäätöksestä mökki oli jo käytössä, mikä on sijoittajana ajateltuna ”mahtava juttu”. Hän myöntää, että vastaavanlaisia uusia tonttejakin on tullut katsottua kokemuksen jälkeen tarkemmalla silmällä.

”On ollut loistava sijoitus.” Näin Jonna kommentoi ensimmäisen huippusesongin lähestyessä loppuaan. Varausaste tällaisessa uudessa kohteessa on ollut lähes 100 % luokkaa. Tyylikkäästi sisustettu ja varusteltu lomakohde on kiinnostanut asiakkaita, eikä mitään negatiivista palautetta ole kuulunut – päinvastoin.

Alkuvuonna vain yksittäisiä öitä on jäänyt myymättä ja ne onkin pystynyt käyttämään sopivasti huoltopäivien pitämiseen ja omiin majoittumisiin ihanalla mökillä.

Jonnan mukaan majoitusvuokrauksessa pienissä, tehokkaissa neliöissä suurempaan arvoon nouseekin laatu: yleisilme, varustelu ja pienen luksuksen, kuten porealtaan tarjoaminen. ”Pienet neliötkin on ok, jos siihen saa vähän luksusta”.

Villa Brunon valoa ja lämpöä kuvina

"Making of Musta Susi Villas": HAWO Syötteellä - lomakylän pystyttäminen keskellä talvea

Iso-Syötteellä asennuspäivänä kuvatussa videossa konkretisoituu konseptimme edut myös talvirakentamisessa; routimattomat pohjat ja liittymät ovat valmiiksi tehtynä ja talot asennetaan toimituspäivän aikana paikoilleen. Sähköt ja vedet kytkettiin päälle ja yhdessä mökissä pyöri tiskikoneessa keittiön tuleva astiasto jo asennuspäivän iltana.

Tutustu HAWOn loma-asuntojen laatuun ja varaa oma lomasi Iso-Syötteelle Musta Susi Villoista osoitteessa mustasusivillas.fi/

Vaikka tämä kohde toteutettiinkin nopealla aikataululla ennen talven huippusesonkia, voi lomakyläratkaisuja HAWOn ratkaisuilla rakentaa yhtä vaivattomasti ympäri vuoden. hawo.fi/loma