hoiva

Hoivarakentamisen nykyaikaa.

Varhaiskasvatus

HAWOn päiväkodit rakennetaan puurakenteisina rakennuksina, joissa lattiat on kestävää vinyyliä ja seinät pinnoitettua koivuvaneria. Materiaaleja, jotka kestävät kulutusta ja ovat helppo pitää puhtaana. Yhteen päiväkotiyksikköön sopii jopa 21 lapsen ryhmä.


Innovatiiviselle teräsperustukselle rakennettavat HAWOn päiväkodit ovat turvallisia ja allergiavapaita. Päiväkoti rakennetaan sisällä tehtaassa Limingassa ja kuljetetaan yhtenä kokonaisena rakennuksena paikalleen. Nykyaikaisella tehtaallamme valmistamiseen menee kokoonpanolinjalla vain reilu kuukausi.


Nopeimmillaan päiväkoti on mahdollista saada sopimuksesta käyttöönottoon 3-6 kuukaudessa. HAWO hoiva säästää pitkiltä suunnittelu- ja rakennusprojekteilta.
Säästät aikaa ja rutkasti rahaa, sillä investointikustannus on huomattavan edullinen. Päiväkodit ovat aina myös siirrettäviä.


HAWOn päiväkotiyksiköistä on yhdistelemällä mahdollista rakennuttaa myös kerralla isomman, esimerkiksi 60 varhaiskasvatuspaikan vaatimukset täyttävän modernin kokonaisuuden. Näissä ratkaisuissa päiväkodit yhdistetään toisiinsa puolilämpimillä tuulikaapeilla, joista pääsee leikkisän helposti kulkemaan ryhmästä toiseen.

On tilanteita, joissa kannattaa siirtää seiniin tehtävät miljoonainvestoinnit varhaiskasvatuksen sisältöön ja laatuun.

Laadukas ja siirrettävä

HAWOn päiväkodit ovat aina myös siirrettäviä. Rakenteensa vuoksi päiväkodin voi siirtää muutaman tuhannen euron kustannuksilla paikasta toiseen, jos päiväkodille on akuutimpi tarve toisaalla kunnassa. Sen voi myydä myös eteenpäin, jos käyttötarve loppuu.

Helppo hankkia, helppo käyttää, helppo hoivata.

Hoivamallisto

PÄIVÄKOTI 90

RYHMÄTILA + TAUKOTILA/KEITTIÖ + ETEINEN + PESUHUONE + WC + LEIKKI-/NUKKUMISHUONE

Kodikkaan laadukkaat, allergiavapaat tilat varhaiskasvatukseen.

Pyydä tarjous päiväkodin toimituksesta!

HAWOn asiantuntijat vastaavat mielellään hankettanne koskeviin kysymyksiin. Yhdessä löydämme sopivan ratkaisun niin kunnallista kuin yksityistä hoivarakentamista koskeviin tarpeisiisi!

 

Olemme Sinuun yhteydessä muutaman päivän sisällä!