Uutisia: Pyhälle kahden luksusvillan paritalokohde HAWOlta

HAWO on solminut kaupat kahden kytketyn ”villan” paritalokohteesta Pyhätunturin alueelle Pelkosenniemeen. Hanke toteutetaan varausten myötä jo syksyn 2024 aikana! Paritalokokonaisuus koostuu HAWOn premium-tasoisista, parvellisista ja täyslasipäädyllisistä Oma 65 Lofteista.

213792648
Pyhälle toimitettavien paritalovillojen kokonaisuuteen kuuluu myös oma autokatos, ulkovarasto, oma tulistelupaikka sekä varaus ulkoporealtaalle.

HAWO toimii talotoimittajana Pyhälle valmistuvassa upeassa kahden kytketyn ”villan” paritalokokonaisuudessa.

Uudiskohde sijaitsee  Pyhällä Kortelammen alueella. Suoraan tontilta on latuyhteys koko alueen latuverkostoon ja hiihtokeskuksen rinteille on matkaa noin 2,5 km. Paritalokokonaisuus koostuu HAWOn premium-tasoisista parvellisista ja täyslasipäädyllisistä Oma 65 Lofteista. Kohde on nyt ennakkomyynnissä! 

 

HAWOn asiakas on julkaissut ennakkomyyntiin kahden kytketyn erillisvillan paritalokohde Pyhätunturin alueelle Pelkosenniemen kuntaan.

 

Paritalovillat (Kuksatie 12) sijaitsevat Pyhän latuverkoston varrella ja vain 2,5 km päässä hiihtokeskuksesta, joten loma-aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa. Sijainti Kortelammen ympäristössä päättyvän tien päässä olevalla tontilla takaa täysin oman rauhan ja kauniit mäntykangasmaisemat tuvan isoista ikkunoista. Näkymät täyslasipäädystä ovat hulppeat tuvasta lähtien aina parven perälle saakka.

 

Ennakkomyynnissä olevat 65 m² kerrosalan huoneistot tarjoavat Pyhätunturille monipuoliset tilat niin perhekäyttöön kuin vuokraustoimintaan. Laadukkaat kalusteet, avara ja näyttävä oleskelutila maisemaikkunoilla takaavat mahtavan lomakokemuksen kerta toisensa jälkeen – sesongilla kuin sesongilla. Villat ovat HAWOn kahden makuuhuoneen nukkumaparvellisia Oma 65 Lofteja omalla saunalla ja avaralla tupakeittiöllä. Asuntoihin kuuluu myös oma autokatos ja ulkovarasto sekä tulistelupaikka omalla pihalla.

 

Täyslasipäätyseinällä varustettuihin huviloihin on ostettaessa mahdollisuus valita myös ulkoporeallas! Kohde toteutetaan heti varausasteen täytyttyä – vielä jopa syyskaudelle 2024.

 

Lisätiedot kohteesta: Kuksatie 12, Pyhätunturi, Pelkosenniemi

 

Lisätiedot talomallista: Oma 65 Loft