Uutisia: Minitaloyhteisö maaseudulle Hawoilla – Maakesken kylä

HAWO on valikoitunut talotoimittajaksi Padasjoella sijaitsevan Maakesken kylän minitalohankkeeseen. Olemme solmineet kaupat kuuden minitalon yhteisöllisestä kohteesta, mikä toteutetaan heti varausasteen täytyttyä. Kohde tarjoaa huoletonta As Oy -muotoista omakotiasumista Päijänteen vehreässä ympäristössä, mutta moderneilla asumisen mukavuuksilla ja hyvillä yhteyksillä niin maanteitse kuin kuituverkossakin.

hawo-oma-38-yksio-terassilla (1)
Maakesken minitalot ovat varauksista riippuen parvellisia yksiöitä tai saunallisia kaksioita.

HAWO toimii talotoimittajana Maakesken kylän minitalokohteessa. HAWOn parvellisista yksiöistä tai saunallisista kaksioista koostuvan minitalokohteen ydinkohderyhmää ovat valveutuneet, maaseutuelämää arvostavat ihmiset: vireän pikkukylän elämästä kiinnostuneet kaikenikäiset maalaisromantikot sekä etätyöllä vapaa-ajan maalaiselämän mahdollistavat pientaloudet. Myös vapaa-ajan asukkaiden merkityksen tärkeys on tiedostettu. Hawoissa on vapaa-ajan asumisen tunnelmaa ja valmiudet pysyväksi kodiksi. Luonto ja maaseutuominaisuudet hyvillä yhteyksillä ovat suurimmat vetovoimatekijät.

 

”Oman talon ovelta pääsee suoraan metsään ja omalla pienellä pihalla on mahdollisuus myös pienimuotoiseen ruuan tuotantoon tai villiyrttien kasvatukseen.”


Maakesken minitaloyhteisössä on idyllinen mahdollisuus yhdistää asuminen luonnon ja luontoaktiviteettien (kuten Taruksen ja Evon retkeilymaastojen sekä Päijänteen vesistöjen) äärellä tehokkaaseen työelämään. Vakion valokuidun nopea nettiyhteys mahdollistaa työnteonkin maaseudun minikodista käsin. Etäisyys noin 8 km Padasjoen kylältä ja vain 40 km Lahdesta varmistavat kuitenkin palveluiden tarvittavan saatavuuden. Läheinen bussipysäkki mahdollistaa oman talon haaveen myös ilman omaa autoa.


Asunto-osakeyhtiömuotoisena kohde tarjoaa huoletonta omistusta myös minitaloa kakkos- tai loma-asuntona pitäville ja myöhemmässä vaiheessa maaseudulle kirjojen siirtämisestä haaveileville. Valtatie 24:n läheisyys voi vapaa-ajan asunnon omistajaa houkuttaa ja kannustaa myös maaseutumatkailijoiden lyhytaikaiseen majoitusbisnekseen lähes Päijänteen rannalla.


Aktiivisen Maakesken kylä ry:n ajama minitalokohde syntyi Maakeski elinvoimaiseksi -hankkeen aikana ja nykyaikaisen, maaseudulle houkuttelevan asumisen kohteen yhteistyökumppanin valinnassa vaikuttivat luontoarvot, yhteisöllisen asumisen konsepti, käytännölliset modernit neliöt, hiililjalanjälki ja puurakentaminen.

 

Tutustu uudenlaiseen minitaloyhteisöön ja varaa oma kotisi Maakeskeltä! Kohde toteutetaan heti varausasteen täytyttyä.

Kohdetta myy: Marjatta Ojala, LKV, puh. +358 50 490 6217 tai marjatta.ojala(a)htmtilipalvelu.fi

 

Lisätiedot kohteesta ja myyntiesite: maakeski.fi – Maakeskeen suunnitteilla minitaloja

 

Lisätiedot talomalleista: Parvellinen yksiö Oma 38 Loft | Parvellinen kaksio saunalla Oma 55 Loft