Uutisia: Hawoja työntekijämajoitukseen Wilderness Hotel Inariin

HAWO ja Nellim Wilderness Hotels & Safaris Oy ovat solmineet kaupat kahden työntekijämajoitukseen soveltuvan omakotitalon toimituksesta Inariin. Modernit asuinrakennukset tulevat Wilderness Hotel Inarin elämyspalveluiden työntekijöiden ympärivuotiseen käyttöön hotellin lähialueelle. Tulevana syksynä talvisesongille 2024-25 toimitettavissa Oma 88-mallista räätälöidyissä neljän makuuhuoneen Hawoissa on myös iso yhteinen olokeittiö, pesuhuone ja 2 wc:tä.

oma88_ulko2
Inarissa tulevina matkailun huippusesonkeina työskentelevillä tulee olemaan kotoisat oltavat. Yhdessä talossa majoittuu mukavasti 4-8 henkilöä.

HAWOlle entuudestaan tutulla asiakkaalla, Wilderness Hotels & Safaris -yrittäjä Jouko Lappalaisella on Hawojen laadusta kokemusta jo Arctic Lake Villas -kohteen yhteistyön ja toteutuksen tiimoilta. Nyt tulevan talvisesongin tarpeeseen tehtävä työntekijömajoituksen rakentaminen HAWOn kanssa oli turvallinen valinta.

 

Lappalainen kertoo, että Wilderness Hotel Inarissa on investoitu viime vuosina uusiin majoitustiloihin ja samassa suhteessa panostettu myös palvelun takaamiseen uusien työntekijöiden muodossa. Inarissa, kuten monessa muussakin Lapin matkailusta elävässä kunnassa, on lähes ympärivuotinen asuntopula sesonkityöntekijöille ja oma majoitus työntekijöille onkin luotettavin tapa varmistaa hyvät olosuhteet ja oltavat työntekijöille myös vapaalla.

 

Tarve on uusille, mukaville ja moderneille asumisen ratkaisuille – jo tulevalle talvelle. HAWOn tehtaalla kesäsesongin aikana valmistettavissa Oma 88-mallin omakotitaloissa on neljään makuuhuoneeseen yrittäjän mukaan kaavailtu täyttöasteeksi 4-6 henkeä per talo, mutta sesongin haipakkaan on järjestettävissä vuodepaikat jopa 8 hengelle per talo eli kahdessa talossa yhteensä tarvittaessa jopa 16 työntekijälle. Asunnoista löytyy läheisen hotellin palveluita ja tiloja täydentämään iso yhteinen olokeittiö, pesuhuone ja 2 wc:tä.

 

Rakentamispaikan valmistelu Inarissa hoidetaan rauhallisemman kesän sesongin aikaan ja talojen asennus on luvassa hyvissä ajoin ennen talvisesonkia syksyllä 2024.

 

Lisätiedot kohteesta: Wilderness Hotel Inari

Lisätiedot talomallista: Oma 88